God anledning

VARFÖR BYTA til Kosan gas NU

Vi har samlat ett team av erfarna gasol experter för att säkerställa den bästa lösningen till er verksamhet. Vi arbetar passionerat för gasol och våra kunder. Teknisk kompetens i samspel med avancerad teknologi – vi eftersträvar hela tiden att leverera och utveckla bättre, säkrare och mer effektiva sätt att tillhandahålla lösningar till våra kunder.

Kosan Gas är en del av en internationell organisation – UGI Corporation. En stark plattform där vi har möjlighet att  dra nytta av experter från i sort sett hela världen. I Norden är Kosan Gas en av de ledande leverantörerna och vi går gärna i ledning för att förbättra möjligheterna med gasol som energikälla.

Den här videon är inte tillgänglig eftersom den innehåller marknadsförings- och statistikcookies som du har valt bort i dina inställningar. Klicka för att ändra cookie inställningarna.
Inga problem eller besvär är utgångspunkten för service hos våra kunder. Vi gör det lätt för dig – att ta ett beslut om att välja gasol, som energikälla för ditt energibehov.

Fakta

Gasol släpper ut omkring 20% mindre CO2 än olja

Fördelar

vi gör det lätt
att välja gasol

Egna servicetekniker
Vi har egna servicetekniker, som regelbundet testar och gör service av er gasolanläggning samt säkerställer att alla säkerhetskrav uppfylls.

Lägre CO2 utsläpp – och god ekonomi
Er verksamhet kan bidra till en bättre miljö genom att välja gasol som energikälla. Gasol har ett lägre CO2-utsläpp än andra fossila bränslen och är ett förnuftigt val även ekonomiskt sett.

Teknisk support
Du får tillgång till vår avdelning för teknisk support, som behandlar alla frågor snabbt och effektivt. 

Trygg energiförsörjning
Med gasol som effektiv, flexibel och mobil energikälla kan vi lova er en pålitlig och säker enegiförsörjning med hög leveranssäkerhet. Vi utbildar er personal, så att den är bra rustad till att hantera produkten i er verksamhet.

Trådlös övervakning
Överlåt planeringen av dina gasleveranser till oss. Med avancerad trådlös övervakning av gasoltanken ser vi till att ni löpande får levererat gasol automatiskt och att aldrig gasol en tar slut. Din säkerhet för att undvika driftsstpp.

Klar för att byta?

Kontakta oss och vi kan tillsammans finna den bästa lösningen fär just er verksamhet.

Kontakta oss

Fakta

Varför kosan gas

Års erfarenhet

Efter 90 år på marknaden förblir kvalitet, teknisk expertis och leveranssäkerhet våra kännetecken. Vi gör det lätt för dig.

Ton sparade CO2

Genom de senaste 6 åren har vi genom oljekonverteringar hos våra kunder i Norden eliminerat mer än 15.000 ton CO², vilket motsvarar att minska vägarna med mer än
7.500 bilar.

Leveranssäkerhet i hela Norden

100% är målet för leveranssäkerheten hos oss. Noggrann planering och år av erfarenhet. Absolut leveranssäkerhet är inte något som kommer av sig själv och har högsta prioritet hos oss.