Byt till gasolenergi och spara

Gasol är bättre för ekonomi och miljö

Gasol är ett fantastisk och allsidigt bränsle med hög effektivitet. Många verksamheter som använder t.ex. olja till uppvärmning eller produktion kommer att uppleva bättre priser och en produkt som är bättre för miljön. I de flesta fall ger en konvertering till gasol stora besparingar på energikostnaderna och reducerar utsläppet av skadliga partiklar till atmosfären.

Förutom att vara ett bättre miljömässigt val, kommer man med en installation med gasol också uppnå reducerade drifts- och underhållsomkostnader, samt öka den tekniska livslängden på utrustning och installation.

Få tillgång till prismodeller, som passar din verksamhet.

Spara pengar på bränslet

Den ekonomiska besparingen genom att byta från olja till gasol ligger omkring 10-15% beroende på nuvarande förbrukning, priset på gasol och olja i närområdet, samt krav på installationen.

Minska den totala energiförbrukningen

Att använda gasol som bränsle ger extra bra möjlighet att reglera värme snabbt och exakt. Besparingen varierar beroende på applikation, men ligger på 15% eller mer.

Skona miljön och pannan

Gasol innehåller mindre svavel än olja, vilket ger renare förbränning och kräver mindre underhåll och högre effektivitet i er panna eller ugn. Dessutom släpper gasol ut omkring 20% mindre CO2 än olja.

beställ en gratis energikalkyl

Vill ni veta hur mycket er verksamhet kan spara genom att byta från olja till gasol? Låt Kosan Gas gå igenom er existerande pannanläggning och ge ett förslag på de ekonomiska och miljömässiga vinsterna.

Sales Manager

Jonas Hult


T. 031-65 52 10
jonas.hult@kosangas.se

Sales Coordinator

Cathrine Valtersson

 

T. 031-65 52 07
cathrine.valtersson@kosangas.se

Account Manager

Åsa Karlsson

 

T. 031-65 52 05
asa.karlsson@kosangas.se