Expertis

EGNa TEKNIKER MED MåNGa ÅRS ERFARernhet med gasol

Från allra första början var vår mission att skapa lätt tillgång till gasol som energikälla. Det är det fortfarande. Idag är vi mest kända för våra professionella lösningar till alla från storindustrin till den lokala hantverkaren. Vi servar över 5.000 företagskunder med effektiv och miljöriktig energi.

Kosan Gas är en av nordens ledande gasleverantör med gasol som specialitet. Idag är vi ägda av det amerikanska energisällskapet UGI Corporation. UGI äger bland annat också AmeriGas Partners, som är USA:s största återförsäljare av gasol.

Erfarenhet är inte något man kan läsa sig till. Det finns inte i någon lärobok. Det är den kunskap vi förvärvar oss genom att göra saker i praktiken – i åratal.

 

den enda gasolleverantören på marknaden

Som den enda gasolleverantör på marknaden använder vi primärt vår egna, erfarna tekniker. Det betyder att hu har en kontaktperson i alla faser från rådgivning och planering till det praktiska arbetet. En som känner dina installationer ingående och förstår ditt företag.

Våra tekniker är experter på gasol – de arbetar inte med annat.

Se videon om hur en gasolanläggning är uppbyggd

Den här videon är inte tillgänglig eftersom den innehåller marknadsförings- och statistikcookies som du har valt bort i dina inställningar. Klicka för att ändra cookie inställningarna.

Få guiden

konvertering från olja är ett smart val

I guiden kan du bl.a. läsa om:

  • Ekonomiska fördelar med gasol
  • Miljöfördelar med gasol
  • Skräddarsydda lösningar
  • Hur man byter från olja till gasol

Fakta

Kosan Gas har 90 år på marknaden och våra tekniker har i genomsnitt 23,4 års erfarenhet

Fakta

Varför kosan gas

Lokal och global

Kosan Gas är ägt av det amerikanska energibolaget UGI Corporation. UGI har en solid 135-årig historia bakom sig som global energileverantör och marknadsför idag energiprodukter i 18 länder.

Professionell partner

Det är inte två lösningar som är lika. Vi sätter oss in i just er verksamhet för att säkerställa en anpassad lösning, som optimerar er energiförbrukning. Utnyttja fördelarna i marknaden och få fördel av våra experter och erfarenhet. Vår kunskap är er garanti och säkerhet för en riktig lösning.

Revision av gasoltank

Vi har byggt en speciell mobil trailer för miljövänlig cisterntömning - SLURC (Smart Gas Liquifying Unit and Requalification Concept). Med den tömmer och kondenserar vi gasolen (LPG) från din tank, samtidigt som SLURC utgör en gasolförsörjning till din produktion under tiden som arbetet utförs.

Serviceavtal

Ett serviceavtal kan anpassas till just din verksamhets behov. Vi erbjuder underhåll av anläggningar och utrustning så att det är alltid fungerar optimalt. Vi underlättar förvaltning, drift och säkerställer att installationen, utrustningen och lagring följer gällande regler.

Skräddarsydda lösningar

Alla projekt levereras som skräddarsydda lösningar med Kosan Gas som projektledare. Vi kalkylerar, installerar och gör regelbundna säkerhetsinspektioner av er gasolanläggning. Vi erbjuder anpassade finansiella lösningar och säkerställer optimering av energiförbrukningen.

Utbildning

Gasol är ett mycket säkert bränsle om man vet hur man hanterar produkten och dess anläggning. Vår erfarenhet vill vi gärna dela med oss av och erbjuder både färdigpaketerade och företagsanpassade utbildningar.