Ledig tjänst på Kosan Gas i Göteborg

Servicetekniker

På grund av en pensionsavgång så söker vi en servicetekniker som vill utbilda sig och satsa långsiktigt tillsammans med oss. Serviceteknikern är en mycket viktig länk mellan oss och våra kunder.

Experis Manpower Group hjälper oss med rekryteringen.

Läs mer om tjänsten

Kort om oss

En av Nordens ledande leverantörer av gasol

Kosan Gas är en av Nordens ledande leverantörer av gasol i flaskor och tankar. Vi har rötterna djupt förankrade i den danska gasolhistorien, och under mer än 80 år har vi levererat energilösningar till både företag och privata hushåll.

Kosan Gas har dotterbolag i Norge, Sverige och Finland, och vårt huvudkontor ligger i Viby J vid Aarhus. Företaget sysselsätter totalt 80 personer, varav en del på fyllningsanläggningen i Esbjerg.

I dag äger det amerikanska holdingbolaget UGI Corporation 100 procent av aktierna i Kosan Gas. UGI är ett välskött och traditionsrikt bolag, som under vart och ett av sina 125 år har kunnat ge utdelning till sina aktieägare.

UGI äger bl.a. AmeriGas Partners, som är den största leverantören av propangas tilld etaljhandelsmarknaden i USA, vidare Antargaz, som är ett av de ledande gasföretagen i Frankrike, samt det österrikiska bolaget Flaga, som har verksamhet i flera europeiska länder. UGI har sitt huvudsäte i Philadelphia, USA och har 10.000 anställda världen runt.