Ledigt job

Tekniker tilL kosan gas i göteborg

Är du genuint tekniskt intresserad? Flexibel och en hög kapacitet för att lära? Letar du efter en stabil arbetsgivare? Då ska du söka detta jobbet som Tekniker hos Kosan Gas Sverige AB.

På grund av en pensionsavgång så söker vi en servicetekniker som vill utbilda sig och satsa långsiktigt tillsammans med oss. Serviceteknikern är en mycket viktig länk mellan oss och våra kunder.

Om teamet
Vi är ett team på 12 personer som arbetar tillsammans på Kosan Gas i Göteborg. Du kommer ingå i ett team på 7 personer som jobbar som tekniker, ingenjörer och säljare för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen av oss.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att utföra service, installation och underhåll hos våra kunder. Det är ett fritt jobb där du själv planerar din dag och din rutt.

Allt eftersom du utvecklas och lär dig vår bransch så kommer du även stötta vår säljavdelning med teknisk kompetens.

Våra kunder finns i hela Norden men du reser i huvudsak i Sverige, i snitt bör du räkna med ca 2-3 övernattningar/vecka.

Dina kvalifikationer
Du har läst tekniskt gymnasium alternativt motsvarande KY utbildning som innehåller mekanik, styr och reglerteknik, alternativt kyla/värme. Utbildning inom VVS som rörläggare är också en mycket bra bakgrund.

Du har förmodligen hunnit arbeta 1 - 3 år som mekaniker men vill nu komma till ett företag som satsar på dig långsiktigt. Du behöver:

  • Goda kunskaper inom mekanik. Händig och erfarenhet av felsökning.
  • Meriterande med erfarenhet av svets eller VVS.
  • Du behöver kunna läsa ritningar och manualer.
  • God datavana.
  • Körkort.

Vi tillhandahåller utbildning som gasmontör och heta arbeten. Har du ett genuint tekniskt intresse så finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss.

 

 

Är du genuint tekniskt intresserad? Flexibel och en hög kapacitet för att lära? Letar du efter en stabil arbetsgivare? Då ska du söka jobbet som Tekniker hos os

Vem är du?
Du är en positiv person som drivs att finna lösningar. Du har ett genuint intresse för att lära. Samtidigt är du noggrann och förstår vikten av att följa de säkerhetsföreskrifter vi har. Du tycker det är roligt med kundkontakt och prioriterar kvalitet.

Vi erbjuder
Ett fritt jobb där du får ta mycket eget ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser till att du får den utbildning du behöver. Vi är i en spännande bransch där det händer mycket just nu. Gasol är en spännande produkt där biogasol är framtiden. Vi ser gärna att du vill vara långsiktig hos och bidra till vår utveckling.

Kontakt
I din ansökan vill vi ha en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mona Borkmann på mona.borkmann@jeffersonwells.se alternativt 031 - 617294.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vem är vi

LEDANDE INOM GASOL - MED 90 ÅR I BAGAGET

Kosan Gas är Nordens ledande leverantör av gasol i bulk. I Danmark är vi dessutom marknadsledare av gasol i flaskor. Med rötterna djupt förankrat i den nordiska gasolhistorian har vi i 90 år levererat gasol till verksamheter och privata användare. Med engagement i hela Norden säkerställer Kosan Gas snabb och pålitlig gasolleverans till fler än 5.000 nordiska företagskunder.